Vandrensnings- og blødgøringsanlæg
til hele husstanden

Vores udvalg af totalløsninger til vandrensning og blødgøring i hjemmet omfatter avancerede systemer, der fjerner op til 99% af al forurening i vandet.

Hos AQWA stræber vi efter at sikre dig vand af højeste kvalitet og med den bedste smag. Med vores produkter kan du være tryg ved, at dit vand altid er sikkert at drikke, og at din families sundhed er i gode hænder. Lad os hjælpe dig med at finde den perfekte løsning for dit hjem i dag.

Kontakt os for rådgivning i forhold til at vælge den bedste løsning til netop din husstand.

Fordele ved at vælge en totalløsning til dit hjem

Rent vand er essentielt for vores overlevelse og trivsel. Vi er dagligt i berøring med vand på en lang række områder. Vi drikker det ikke kun, men bruger det også i madlavning, vi vasker os selv og vores tøj i det, vander haven, blomster og krydderurter for bare at nævne et par eksempler. Derfor tilbyder vi nu også totalløsninger, som giver dig adgang til rent vand i hele boligen i hverdagen.

Uanset om det er til at drikke, madlavning eller andre daglige behov, er vores vandrensningsanlæg designet til at levere rent vand, du kan have tillid til. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at opretholde en sund livsstil og skabe et hjem, hvor du kan nyde det rene vands fordele.

Blødgøring & rensning af vandet i hele husstanden

Udover lækkert rent vand vil du med en totalløsning også få blødere vand, hvilket betyder lettere rengøring og færre kalkaflejringer i dine husholdningsmaskiner. Jo blødere vand, jo længere levetid får din opvaskemaskine, vaskemaskine mv.

Vi tilbyder blandt andet sediment filtreringsanlæg, der effektivt fjerner sand, rust og andre faste stoffer, så du kan være sikker på, at dit vand altid er klart og rent. Desuden har vi kulfilteranlæg, som er kendte for deres evne til at fjerne organiske forbindelser, arsen og andre kemikalier, der kan påvirke vandets smag og lugt. Med vores kulfilteranlæg kan du nyde friskt og rent vand, hver gang du åbner for hanen – uanset om du befinder dig i din have, køkken, et bryggers eller på badeværelset.

Unrecognisable,Man,Watering,Flower,Bed,Using,Watering,Can.,Gardening,Hobby
Indkøbskurv
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0