Vandfiltre til dit køkken

Få rent, klart og lækkert drikkevand med et af vores effektive og naturlige vandfiltre. Alle modellerne fjerner let og sikkert uønskede mikroorganismer og giftstoffer, samt dårlig smag og lugt fra dit vand.

Herunder finder du vores udvalg af simple løsninger. Du kan vælge mellem stilrene anlæg, der let monteres direkte på vandhanen og anlæg, der kan gemmes væk under vasken. 

Filtre til vandhanen

Vores populære anlæg til montering direkte på vandhanen fylder næsten ingenting og er let at installere. På trods af den kompakte størrelse får du en rigtig god effekt. AQWA PURE leveres med forskellige typer adapters, så det passer både på vandhaner med indvendigt og udvendigt gevind. 

Vandfilter under vasken

Hvis du vil have dit vandrensningsanlæg gemt væk under vasken, skal du vælge denne model (eller en af vores totalløsninger til hele huset, som du finder her). Til denne model anbefaler vi, at du får en professionel VVS’er til at udføre installationen.

Renset vand på farten

Inden længe vil du her kunne finde vores praktiske og miljøvenlige termoflaske, så du altid kan have renset vand med på farten. Den holder vandet koldt eller varmt hele dagen og kommer med et praktisk indbygget filter til te eller infusion.

Indkøbskurv
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0