Handelsbetingelser

Aqwa.dk er ejet af:
AQWA ApS
Maglebjergvej 6
2800 Kongens Lyngby
Danmark

CVR: 44095823

Tlf.nr.: +45 20202607
E-mail: info@aqwa.dk

Bestilling og ordrebekræftelse
Betalingen trækkes først fra kundens konto, når varerne er afsendt fra vores lager. Når du har bestilt din(e) vare(r) på aqwa.dk, vil du modtage en ordrebekræftelse på den e-mailadresse, du har angivet i forbindelse med afgivelsen af din ordre.

Priser og udsolgte varer
Alle priser på aqwa.dk er i danske kroner og inklusiv moms. Vi anbefaler, at du gemmer din ordrebekræftelse efter dit køb. Den fungerer nemlig som din dokumentation, hvis du får brug for at reklamere på et senere tidspunkt.

Betalingsmuligheder på webshoppen
På aqwa.dk kan du betale med MobilePay, samt de fleste almindelige debit- og kreditkort. Har du ikke mulighed for at betale med kort eller MobilePay, er du velkommen til at kontakte os og lave en aftale om bankoverførsel. En bankoverførsel er dog ikke omfattet af indsigelsesordningen, hvor du kan afvise en betaling – læs mere om den nedenfor.

Når du betaler med betalingskort, er du sikret mod misbrug på flere måder:

  1. Du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Det foregår gennem din bank.
  2. Som internetbutik bruger vi SSL (Secure Socket Layer) i vores betalingssystem, dvs. at din betaling krypteres. Det betyder, at det kun er betalingsudbyderen, der kan læse dine betalingsoplysninger. Aqwa.dk har altså ikke adgang til alle dine kortinformationer.
  3. Beløbet for dit køb trækkes først, når vi sender din bestilling, som det foreskrives i Købeloven. Vi kan aldrig trække et større beløb, end det du har godkendt i webshoppen.
  4. Når du betaler med dit kort, kan du blive bedt om en to-faktor godkendelse, så du bekræfter din identitet. Det betyder typisk, at du skal anvende MitID, NemID eller lign. for at godkende købet.

Reservation af beløb
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller

2) Pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.

I vores webshop kan du både anvende Visa og Mastercard, som reserverer beløbet på din konto i 30 dage.
Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Forsendelse og levering
Når du afgiver en bestilling på aqwa.dk, pakker og sender vi din ordre samme dag, hvis du bestiller inden kl. 12.00. Levering sker indenfor 1-2 hverdage. Op til en weekend eller ved helligdage og ferieperioder kan leveringstiden dog være lidt længere.

Leveringspriser:
Levering privat: 69,00 kr
Levering erhverv: 49,00 kr
Levering pakkeshop: 49,00 kr
Fri fragt på alle ordrer over 799 kr

Alle produkter sendes med GLS fra vores danske lager til en pakkeboks nær dig eller den adresse, du har oplyst ved afgivelse af ordren. Du vælger selv leveringsstedet. Husk, at dobbelttjekke, at alle data er korrekte, når du afgiver din bestilling og oplysninger om levering. Du har ikke mulighed for selv at afhente din bestilling fra vores lager.

Når ordren er sendt, modtager du en mail med et link og et pakkesporingsnummer, så du kan følge pakken og få besked, når den er klar til afhentning. Hvis din pakke skulle blive sendt retur til os, gensender vi gerne dit produkt mod betaling af fragt.

Fortrydelsesret
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@aqwa.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ingen fortrydelsesret
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, kan ikke returneres.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Allpack ApS
Bransagervej 10
DK 9490 Pandrup

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Reklamation
I henhold til den danske Købelov har du to års reklamationsret. Det gælder for fabrikations- og materialefejl, der opstår, hvis varen er anvendt efter hensigten. Hvis der opstår skader på produktet, såsom betjeningsfejl eller håndteringsfejl, hvis du har foretaget ændringer af design eller funktion eller der mangler vedligeholdelse af produktet, vil der ikke være tale om en berettiget reklamation, hvis fejlen skyldes dette.

Hvis du ønsker at foretage en reklamation over fejl eller mangler, bedes du skrive til info@aqwa.dk. Ifølge Købeloven skal du kontakte os inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

I forbindelse med returnering af varen til os, dækker vi udgifterne til fragt i et rimeligt omfang.

Klagemulighed
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@aqwa.dk . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr   

Ophavsret
Al grafik, fotografier, artikler, produktbeskrivelser og øvrig tekst offentliggjort på denne hjemmeside tilhører aqwa.dk. Hvis du ønsker at anvende vores materiale, skal du spørge os først, og i tilfælde af et ja, anføre os som kilde.

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Sendes til:
AQWA ApS
Maglebjergvej 6
2800 Kongens Lyngby

E-mail: info@aqwa.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 07.03.2024.

Indkøbskurv
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0